Bratwurst Sosis Nedir? Pişirme Rehberi!
Apikoğlu sosisleri özenle seçilmiş dana etinin yanında; tuz, karabiber ve birçok baharatlarla harmanlanarak el değmeden kuzu bağırsaklarına doldurulup, doğal ortamda fümelenip, pişirilmesiyle her yaşa hitap eden bir damak zevki sunar. Benzersiz tadıyla günün her saati tüketebileceğiniz Apikoğlu sosislerini arzuya göre ızgarada, mangalda, ocakta, barbeküde veya haşlayarak damak tadınıza uygun şekilde hazırlayabilirsiniz. Bu içeriği dikkatli bir şekilde okuyarak sizlerde Bratwurst sosis pişirme teknikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Dana Klasik Sucuk, Dana Kangal Sucuk ve Dana Parmak Sucuk arasındaki fark nedir?
Dana Klasik Sucuk ile Dana Kangal Sucuk arasındaki fark nedir? Ayrıca Dana Parmak Sucuk acılı mı, mangal için hangisi uygundur?
Sucuk ve Sosis Üretiminde Doğal Bağırsak Kullanmak Neden Önemlidir?
-Geleneksel sucuk ve sosis sadece doğal bağırsakla üretilir.
-Doğal bağırsaklarla üretilen sucuk ve sosislerin doğal bir aroması vardır ve doğal bağırsak sucuk ve sosisin olgunlaşma sürecini tümüyle destekleyen ve eşsiz aromatik tadını sürdürmesini sağlayan bir hava akışı yaratır.
Ürünleriniz Glüten İçerir mi?
Ürün içerisine doğrudan glüten içeren bir ham madde girmemektedir.
Hangi Belgelere Sahipsiniz ?
Apikoğlu hangi belgelere sahip? Helal gıda ve Kalite belgeleriniz var mı?
Siparişim Nasıl Sevk Edilecek?
Apikoğlun'dan vermiş olduğum sipariş nasıl gönderilecek?
Nerelere Gönderim Yapılıyor?
Nerelerden Apikoğlu sipariş edebilirim? Nereye gönderim yapılıyor?
Paçanga Böreği
-
3 Adet yufka
-
100 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
-
80 gram Apikoğlu Parça Pastırma
-
1 Adet Domates
-
2 Adet Yeşil biber
Kızartmak için:
-
2 Su bardağı ayçiçek yağı
Sosisli Milföy Börek
Malzemeler :
* 8 adet milföy
* 8 adet Apikoğlu % 100 dana kokteyl sosis
* 1 adet yumurtanın sarısı
4 kişilik tarif.
Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye
Malzemeler:
* 2 Su bardağı kuru fasulye
* 2 Soğan
* 2 Diş sarımsak
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 Sivri biber
* 2 Yemek kaşığı domates salçası
* 4-5 Domates
* Kaynar su
* Tuz
* 15 - 20 Dilim Apikoğlu parça pastırma