Apikoğlu Kavurmalı Taco
* Tortilla veya Sac Ekmeği ya da Lavaş
* Kapya Biber
* Yeşil Biber
* Mor Soğan
* Maydanoz
* Domates
* Limon
* Sızma Zeytinyağı
* Ayçiçek Yağı
* Tuz
* Sumak
* Yoğurt
* Mayonez
* Toz Kırmızı Biber
* Nane
Apikoğlu Pastırmalı Makarna
* Apikoğlu Dana Pastırma
* 1 Adet Yeşil Biber
* 1 Adet Kırmızı Biber
* 250 Gram Mantar
* Zeytinyağı
* Makarna
* Krema
* Tuz
* Karabiber
* Toz Kırmızı Biber
* Yeşil soğan
* Ceviz
* Su
Pide Pizza
* Apikoğlu Sucuk
* Apikoğlu Pastırma
* Domates Püresi
* Domates Salçası
* Zeytin Yağı
* Tuz, Karabiber, Kekik
* Kaşar Peyniri
* Zeytin
* Yeşil Biber
* Domates
Apikoğlu Kaburgalı - Sosisli Sandviç
*Apikoğlu Dana Füme Kaburga
*Apikoğlu Sosis Çeşitleri
* Rus Salatası
* Kızartmak için Yağ
* Domates Püresi
* Biber Salçası
* Kekik
* Soğan
* Tuz
* Karabiber
* Sivri biber
Apikoğlu Sucuklu Yulaf Tost
* Apikoğlu Dana Sucuk
* 4 Yemek kaşığı yulaf
* 1 Adet yumurta
* 1 Yemek kaşığı yoğurt
* Kaşar Peyniri
Apikoğlu Kavurmalı Yumurta
Kavurmalı yumurta nasıl yapılır? Bu içeriğimizi dikkatli bir şekilde okuyarak sizlerde evlerinizde kahvaltılarınızın vazgeçilmezi eşsiz kavurmalı yumurta yapabilirsiniz. Kahvaltı Türkler için her zaman bir ziyafettir. Hiç şüphe yok ki yumurta kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı. İşte sizlere mükemmel bir kavurmalı yumurta tarifi.
Paçanga Böreği
-
3 Adet yufka
-
100 gram kaşar peyniri (rendelenmiş)
-
80 gram Apikoğlu Parça Pastırma
-
1 Adet Domates
-
2 Adet Yeşil biber
Kızartmak için:
-
2 Su bardağı ayçiçek yağı
Sosisli Milföy Börek
Malzemeler :
* 8 adet milföy
* 8 adet Apikoğlu % 100 dana kokteyl sosis
* 1 adet yumurtanın sarısı
4 kişilik tarif.
Güveçte Apikoğlu Pastırmalı Kuru Fasulye
Malzemeler:
* 2 Su bardağı kuru fasulye
* 2 Soğan
* 2 Diş sarımsak
* 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
* 5 Sivri biber
* 2 Yemek kaşığı domates salçası
* 4-5 Domates
* Kaynar su
* Tuz
* 15 - 20 Dilim Apikoğlu parça pastırma
Apikoğlu Pastırmalı Yumurta
Malzemeler:
* Dilimlenmiş pastırma
* Birkaç çorba kaşığı ayarından margarin
* Yumurta
İsteğe göre:
* Kırmızı pul biber
* Sarımsak
* Karabiber
* Tuz