sadsad x
asdasd
Apikoğlu Pastırmalı Yumurta

Apikoğlu Pastırmalı Yumurta

Malzemeler:

* Dilimlenmiş pastırma
* Birkaç çorba kaşığı ayarından margarin
* Yumurta

İsteğe göre:
* Kırmızı pul biber
* Sarımsak
* Karabiber
* Tuz

Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?

Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?

Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken hava geçirgenliği olmayan strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.

Sucuk Neden Fermente Olmalı?

Sucuk Neden Fermente Olmalı?

DOĞAL SUCUK FERMENTE SUCUKTUR

Çünkü fermente sucuk, fermentasyon denilen doğal süreç ile üretilir. Kıymaların baharatlarla karıştırılıp doğal bağırsaklara doldurulmasından sonra 7 gün boyunca olgunlaşması ve gerçek tadına ulaşması için sabırla beklenir.

Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler

Dilimli Ürünler Hakkında Bilgiler

Dilimli ürünler hayatımızı kolaylaştıran, çabuk hazırlanan ve kolay tüketilen ürünler arasında yer almaktadır. 

Peki dilimli ürünleri dahada lezzetli kılmak için ne yapılabilir ? 

Sucuk Hakkında Faydalı Bilgiler

Sucuk Hakkında Faydalı Bilgiler

Sucuğun nasıl saklanacağı, yada daha kolay nasıl soyulabileceği hakkında püf noktaları. 

Sucuk Pişirme Önerisi / Tüketme Şekli

Sucuk Pişirme Önerisi / Tüketme Şekli

Dana Sucuğunun Lezzetli Tüketim Yolları

Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Dana sucuk nasıl tüketilebilir? 

Hangi yiyeceklerle beraber tüketilebilir. 

Birkaç öneri. 

Kavurma'nın Hikayesi

Kavurma'nın Hikayesi

Kavurmanın Kültürel ve Gastronomik Değeri

 

Kavurma, tarihi boyunca Anadolu sofralarında yer bulan bir lezzet olarak bilinir. Ancak bu eşsiz et yemeğinin daha derin kökenleri ve öne çıkan özellikleri vardır. İşte kavurma hakkında ek bilgiler:

Pastırma'nın Hikayesi

Pastırma'nın Hikayesi

Pastırmanın Derin Kültürel Kökenleri ve Üretimi

Pastırma, lezzeti ve üretim süreci ile Türk mutfağının eşsiz bir parçasıdır. Ancak pastırma hakkında çok daha fazla bilinmeyen detay bulunmaktadır. İşte bu popüler et ürünü hakkında ek bilgiler:

Sucuğun Hikayesi

Sucuğun Hikayesi

Sucuğun Evrimi ve Önemi

Eski zamanlarda;
Sadece köy ve göçebe kültüründe olan sucuk, Anadolu, Ön Asya, Mezopotamya ve Balkanlar’da iklim şartlarından dolayı, kışa hazırlık yiyeceği olarak yapılıyordu.

Artizan Nedir ?

Artizan Nedir ?

Artizan, mutfak kültürüyle ilgili bir terimdir. Hem sanatkâr hem de zanaatkar anlamına gelen bu sözcük, geleneksek yöntemlerle büyük uğraşlar vererek yemek hazırlayan aşçılar için kullanılır.

1 2 3 4 5
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.