Klasik İkili Paket
1.160,00 TL
(1.208,33 TL / Kg)
İlk göz ağrımız olan Apikoğlu Klasik Dana Kangal Sucuk, günümüzde de orijinal formülasyonuna bağlı kalınarak, 100 Yıllık Formül ile üretilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzetine ulaşır.
Her adımı büyük birDevamını Gör
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzetine ulaşır.
Her adımı büyük birDevamını Gör
Doğa Dostu
Dana Eti
Soğuk Zincir
Dana Sucuk Tüketim Önerisi
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Dana Sucuk ilave edebilirsiniz. Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz.
Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi
Apikoğlu Dana Sucuk fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada Saklama kağıdı yok ise sucuğun hava alabileceği kağıt havlu veya 1.hamur bir kağıda sarılarak buzdolabında 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Kampanya
Yorum Yok YorumYap
ÜCRETSİZ KARGO
850’tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
AYNI GÜN KARGO
Pazartesi – Cuma Saat 15:00’e kadar verilen siparişlerde geçerlidir.
- Ürün Özellikleri
- Ürün Açıklama
- Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
- Kargo & Teslimat
- Tavsiye Et
- Yorumlar (0)
-
Ürün Kodu : 0101005 - 0101060 Ürün Barkodu : 28169310 - 2816930 Ağırlık : 980 Gram Raf Ömrü : 120 Gün Ürün Tipi : Fermente Edilmiş Et Ürünü Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş. İşletme No : TR 34-0030 Menşei : Türkiye
BU ÜRÜNLERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1.690,00 TL
-
475,00 TL
-
2.299,00 TL
-
635,00 TL
-
1.065,00 TL
-
1.065,00 TL
-
1.210,00 TL
-
450,00 TL
-
270,00 TL
İLGİLİ BLOG YAZILARI