100 Yıllık Formül Dana Klasik Sucuk 4 Lü Paket
1.990,00 TL
(1.184,53 TL / Kg)
İlk göz ağrımız olan Apikoğlu Klasik Dana Kangal Sucuk, günümüzde de orijinal formülasyonuna bağlı kalınarak, 100 Yıllık Formül ile üretilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır.Devamını Gör
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır.Devamını Gör
Doğa Dostu
Dana Eti
Soğuk Zincir
Hazırlama Ve Tüketim Önerisi
Sucuğun kılıfının kolayca soyulması için hafifçe suyla ıslatmanız ve dilimlenecek kısmın sonuna kadar bir bıçak yardımıyla çizik atmanız kılıfın soyulmasında büyük kolaylık sağlayacaktır.
Özenle üretilmiş olan Apikoğlu Fermente Sucuğun dilimlendikten sonra görsel olarak güzel görünmesi için dilimlemenin keskin bir bıçakla yapılması önemlidir. Aynı zamanda dilimleme işleminin eşit kalınlıkta yapılması da tüm sucuk dilimlerinin eşit oranda pişmesini sağlar ve her bir dilimden aynı lezzeti alabilirsiniz. Sucuğu pişirmek için tavaya herhangi bir yağ eklemek gerekmez. Dilerseniz tavaya birkaç damla su ekleyebilirsiniz veya kısık ateşte pişirebilirsiniz.
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Klasik Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Klasik Dana Sucuk ilave edebilirsiniz.
Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz. Apikoğlu Klasik Dana Sucuğu sabah kahvaltısı da dahil olmak üzere gün boyu tüm öğünlerde tüketebilirsiniz.
Apikoğlu Klasik Dana Sucuk ile ızgara sucuk, sucuklu yumurta ve sucuklu kuru fasulye gibi lezzetli tatlar hazırlayarak afiyetle yiyebilirsiniz.
Özenle üretilmiş olan Apikoğlu Fermente Sucuğun dilimlendikten sonra görsel olarak güzel görünmesi için dilimlemenin keskin bir bıçakla yapılması önemlidir. Aynı zamanda dilimleme işleminin eşit kalınlıkta yapılması da tüm sucuk dilimlerinin eşit oranda pişmesini sağlar ve her bir dilimden aynı lezzeti alabilirsiniz. Sucuğu pişirmek için tavaya herhangi bir yağ eklemek gerekmez. Dilerseniz tavaya birkaç damla su ekleyebilirsiniz veya kısık ateşte pişirebilirsiniz.
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Klasik Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Klasik Dana Sucuk ilave edebilirsiniz.
Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz. Apikoğlu Klasik Dana Sucuğu sabah kahvaltısı da dahil olmak üzere gün boyu tüm öğünlerde tüketebilirsiniz.
Apikoğlu Klasik Dana Sucuk ile ızgara sucuk, sucuklu yumurta ve sucuklu kuru fasulye gibi lezzetli tatlar hazırlayarak afiyetle yiyebilirsiniz.
Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi
Apikoğlu Klasik Dana Sucuk fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada kağıt havluya sararak buzdolabına konularak 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Kampanya
Yorum Yok YorumYap
ÜCRETSİZ KARGO
850’tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
AYNI GÜN KARGO
Pazartesi – Cuma Saat 15:00’e kadar verilen siparişlerde geçerlidir.
Sucuğun Hikayesi
Eski zamanlarda; Sadece köy ve göçebe kültüründe olan sucuk; Anadolu, Ön Asya, Mezopotamya ve Balkanlar’da iklim şartlarından dolayı, kışa hazırlık yiyeceği olarak yapılıyordu... DEVAMINI OKU
Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?
Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır... DEVAMINI OKU
- Ürün Özellikleri
- Ürün Açıklama
- Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
- Kargo & Teslimat
- Tavsiye Et
- Yorumlar (0)
-
Ürün Kodu : 0101005 Ürün Barkodu : 2816931004650 Ağırlık : 420 Gram Raf Ömrü : 120 Gün Ürün Tipi : Fermente Edilmiş Et Ürünü Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş. İşletme No : TR 34-0030 Menşei : Türkiye
BU ÜRÜNLERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ BLOG YAZILARI