Dana Kangal Sucuk
475,00 TL
(1.187,50 TL / Kg)
Apikoğlu Dana Kangal Sucuk, geleneksel yöntemlere bağlı kalınarak, Asırlık Apikoğlu tecrübesi ve sırrı ile üretilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır.Devamını Gör
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır.Devamını Gör
Doğa Dostu
Dana Eti
Soğuk Zincir
Dana Sucuk Tüketim Önerisi
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Dana Sucuk ilave edebilirsiniz. Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz.
Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi
Apikoğlu Dana Sucuk fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada Saklama kağıdı yok ise sucuğun hava alabileceği kağıt havlu veya 1.hamur bir kağıda sarılarak buzdolabında 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Kampanya
1 Yorum
YorumYap
ÜCRETSİZ KARGO
850’tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
AYNI GÜN KARGO
Pazartesi – Cuma Saat 15:00’e kadar verilen siparişlerde geçerlidir.
Sucuğun Hikayesi
Eski zamanlarda; Sadece köy ve göçebe kültüründe olan sucuk; Anadolu, Ön Asya, Mezopotamya ve Balkanlar’da iklim şartlarından dolayı, kışa hazırlık yiyeceği olarak yapılıyordu... DEVAMINI OKU
Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?
Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır... DEVAMINI OKU
- Ürün Özellikleri
- Ürün Açıklama
- Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
- Kargo & Teslimat
- Tavsiye Et
- Yorumlar (1)
-
Ürün Kodu : 0101001 Ürün Barkodu : 29740410 Ağırlık : 400 Gram Raf Ömrü : 120 Gün Ürün Tipi : Fermente Edilmiş Et Ürünü Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş. İşletme No : TR 34-0030 Menşei : Türkiye Ürün Etiketleri
BU ÜRÜNLERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
-
1.690,00 TL
-
2.299,00 TL
-
635,00 TL
-
1.065,00 TL
-
1.065,00 TL
-
1.160,00 TL
-
1.210,00 TL
-
450,00 TL
-
270,00 TL
İLGİLİ BLOG YAZILARI