sadsad x
asdasd

APİKOĞLU'ndan Kaşarlı Sucuklu Yulaf Tost Tarifi

100 Yıllık Formül Dana Klasik Sucuk

560,00 TL
(1.333,33 TL / Kg)
İlk göz ağrımız olan Apikoğlu Klasik Dana Kangal Sucuk, günümüzde de orijinal formülasyonuna bağlı kalınarak, 100 Yıllık Formül ile üretilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır.Devamını Gör
Doğa DostuDoğa Dostu
Dana EtiDana Eti
Soğuk ZincirSoğuk Zincir
Yerli Üretim
Hazırlama Ve Tüketim Önerisi
Sucuğun kılıfının kolayca soyulması için hafifçe suyla ıslatmanız ve dilimlenecek kısmın sonuna kadar bir bıçak yardımıyla çizik atmanız kılıfın soyulmasında büyük kolaylık sağlayacaktır.
Özenle üretilmiş olan Apikoğlu Fermente Sucuğun dilimlendikten sonra görsel olarak güzel görünmesi için dilimlemenin keskin bir bıçakla yapılması önemlidir. Aynı zamanda dilimleme işleminin eşit kalınlıkta yapılması da tüm sucuk dilimlerinin eşit oranda pişmesini sağlar ve her bir dilimden aynı lezzeti alabilirsiniz. Sucuğu pişirmek için tavaya herhangi bir yağ eklemek gerekmez. Dilerseniz tavaya birkaç damla su ekleyebilirsiniz veya kısık ateşte pişirebilirsiniz.
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Klasik Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Klasik Dana Sucuk ilave edebilirsiniz.
Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz. Apikoğlu Klasik Dana Sucuğu sabah kahvaltısı da dahil olmak üzere gün boyu tüm öğünlerde tüketebilirsiniz.
Apikoğlu Klasik Dana Sucuk ile ızgara sucuk, sucuklu yumurta ve sucuklu kuru fasulye gibi lezzetli tatlar hazırlayarak afiyetle yiyebilirsiniz.
Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi
Apikoğlu Klasik Dana Sucuk fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada kağıt havluya sararak buzdolabına konularak 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Kampanya
4 Yorum
YorumYap
ÜCRETSİZ KARGO

850’tl ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

AYNI GÜN KARGO

Pazartesi – Cuma Saat 15:00’e kadar verilen siparişlerde geçerlidir.

biz_kimiz.png (278 KB)
Sucuğun Hikayesi 
Eski zamanlarda; Sadece köy ve göçebe kültüründe olan sucuk; Anadolu, Ön Asya, Mezopotamya ve Balkanlar’da iklim şartlarından dolayı, kışa hazırlık yiyeceği olarak yapılıyordu... DEVAMINI OKU
blog3.jpg (127 KB)
Fermente Sucuklar Nasıl Saklanmalı?
Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır... DEVAMINI OKU
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Açıklama
  • Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
  • Kargo & Teslimat
  • Tavsiye Et
  • Yorumlar (4)
  • Ürün Kodu : 0101005
    Ürün Barkodu : 2816931004650
    Ağırlık : 420 Gram
    Raf Ömrü : 120 Gün
    Ürün Tipi : Fermente Edilmiş Et Ürünü
    Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş.
    İşletme No : TR 34-0030
    Menşei : Türkiye
    Ürün Etiketleri
  • 100 Yıllık Formül Dana Klasik Sucuk Hakkında

    İlk göz ağrımız olan Apikoğlu Klasik Dana Kangal Sucuk, günümüzde de orijinal formülasyonuna bağlı kalınarak, 100 Yıllık Formül ile üretilmektedir.
    İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzetine ulaşır.
    Her adımı büyük bir ustalık ve özenle gerçekleştirilen bu üretim sürecinin sonunda Apikoğlu, yüzyıldan fazla bilgi birikimi ve tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalarak ürettiği “Fermente Türk Sucuğu”nu sofralarımıza ulaştırıyor.
    Geleneksel üretim süreci sebebiyle her dilimde mozaik görünüme sahip olan Apikoğlu fermente sucuklar, kıvamı ve tadıyla ideal bir lezzet sunar.
    Fermente sucuklar, ısıl işlem görmüş sucuklara göre protein ve onların yapı taşları olan amino asitler bakımından daha zengindir ve daha yüksek değerdedir. Beslenmede büyük öneme sahip protein miktarı fermente sucuklarda en az %16’dır. Fermente Sucuklarda ısıl işlem uygulanmadığı için protein kaybı oluşmaz. Dolayısıyla da beslenme ve sindirim için faydalı olan mikroorganizmalar korunabilmektedir.

    HAZIRLAMA VE TÜKETİM ÖNERİSİ

    Sucuğun kılıfının kolayca soyulması için hafifçe suyla ıslatmanız ve dilimlenecek kısmın sonuna kadar bir bıçak yardımıyla çizik atmanız kılıfın soyulmasında büyük kolaylık sağlayacaktır.
    Özenle üretilmiş olan Apikoğlu fermente sucuğun dilimlendikten sonra görsel olarak güzel görünmesi için dilimlemenin keskin bir bıçakla yapılması önemlidir. Aynı zamanda dilimleme işleminin eşit kalınlıkta yapılması da tüm sucuk dilimlerinin eşit oranda pişmesini sağlar ve her bir dilimden aynı lezzeti alabilirsiniz.
    Sucuğu pişirmek için tavaya herhangi bir yağ eklemek gerekmez. Dilerseniz tavaya birkaç damla su ekleyebilirsiniz veya kısık ateşte pişirebilirsiniz.
    Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir, enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav, makarna ve çorbalarınıza birkaç dilim nefis Apikoğlu Sucuk katarak yemeklerinizin lezzetini arttırabilirsiniz. Fermente edildiği için pişirmeden, çerezlik olarak da tüketebilirsiniz. Apikoğlu Sucuğu sabah kahvaltısı da dahil olmak üzere gün boyu tüm öğünlerde tüketebilirsiniz. Apikoğlu Sucuk ile ızgara sucuk, sucuklu yumurta ve sucuklu kuru fasulye gibi lezzetli tatlar hazırlayarak afiyetle yiyebilirsiniz.

    SAKLAMA ÖNERİSİ

    Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza için strech film, buzdolabı poşeti gibi hava geçirgenliği olmayan ambalajlar kullanılmamalıdır.
    Fermente sucuk hava geçirgenliği olmayan bir ambalaja konulduğunda ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır.
    Ürün yüzeyinde biriken nemden dolayı ortamda bulunabilen ve çok kolay gelişebilecek küf, maya gibi mikroorganizmalar ürünün raf ömrünün kısalmasına ve bozulmasına yol açacaktır.
    Bu olumsuz ve tehlikeli durumlara sebebiyet vermemek için fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması ve yüzeyinin kuru kalması için buzdolabında kendi özel Saklama Kağıdında eğer Saklama kağıdı yok ise sucuğun hava alabileceği kağıt havlu veya 1.hamur bir kağıda sarılması uygun olacaktır.
    Fermente sucuğun üretiminin yapıldığı fabrika haricinde de vakum ile ambalajlanması da uygun değildir. Vakum yapılırken verilen sıcaklık ile üründe yüzeysel yağlanma ve doğal bağırsağın sucuktan ayrılması gibi sıkıntılar olabilmektedir.
    Sucuğunuzu çok uzun süre tüketmeyecekseniz ürünü tüketiminize göre 2-3 parçaya ayırdıktan sonra buzdolabı poşetine koyup, derin dondurucuda 6 ay boyunca saklayabilirsiniz. Donmuş sucuğunuzu çözmek için buzdolabının 0-4°C bölmesine koyup çözülmesini sağlayabilirsiniz. Çözülmüş olan sucukları daha sonra lütfen tekrar dondurmayınız.
  • BESİN DEĞELERİ

    100 Gr için besin öğeleridir.

    Enerji (kj/kcal)
    1803/436
    Yağ (g)
    40
    Doymuş Yağ (g)
    25
    Karbonhidrat (g)
    3
    Şekerler (g)
    0
    Protein (g)
    16
    Tuz (g)
    2,5
    TÜKETİCİ BİLGİLERİ

    +2 ile +4 °C arasında (buzdolabında) saklayınız. Belirtilen raf ömrü orijinal ambalaj açılmadığı ve saklama koşullarına uyulduğu sürece geçerlidir.

    İçindekiler:
    Dana Eti, Dana Yağı, Tuz, Toz Kırmızı Biber, Kimyon, Sarımsak, Karabiber, Antioksidan (E300), Koruyucu (E250).
    Ek Bilgiler:
    Değerli Müşterimiz ;

    Siparişiniz üzerine Apikoğlu Klasik Dana Kanal Sucuk ürününden 420 Gram ile 450 Gram aralığında 1 Adet Kangal Sucuk gönderilecektir.

    Alışverişlerinizde APİKOĞLU markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Afiyet olsun.

  • KARGO VE TESLİMAT HAKKINDA Tüm siparişleriniz soğuk zincire dikkat edilerek, özenle hazırlanır ve buzlu strafor koli ile HepsiJet kargoya teslim edilir. Hafta içi saat 15:00'a kadar iletilen siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilir.
İLGİLİ BLOG YAZILARI
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.