sadsad x
asdasd

Dana Yarım Kangal Sucuk 180 Gr.

Apikoğlu Dana Sucuk, geleneksel yöntemlere bağlı kalınarak, Asırlık Apikoğlu tecrübesi ve sırrı ile üretilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzDevamını Gör
Doğa DostuDoğa Dostu
Dana EtiDana Eti
Soğuk ZincirSoğuk Zincir
Yerli Üretim

KATALOG SAYFASINDAKİ ÜRÜNLER TANITIM AMAÇLIDIR

Sucuk Tüketim Önerisi
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsinizDilimli olması ile pratik bir ürün olan tavalık sucuğu kahvaltı sofralarında, tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Dana Sucuk ilave edebilirsiniz. Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz.
Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi
Apikoğlu Dana Sucuk fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada Saklama kağıdı yok ise sucuğun hava alabileceği kağıt havlu veya 1.hamur bir kağıda sarılarak buzdolabında 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ürün Açıklama
  • Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
  • Ürün Kodu : 0101052
    Ürün Barkodu : 8697420920944
    Ağırlık : 180 Gram
    Raf Ömrü : 120 Gün
    Ürün Tipi : Fermente Edilmiş Et Ürünü
    Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş.
    İşletme No : TR 34-0030
    Menşei : Türkiye
  • Dana Yarım Kangal Sucuk 180 Gr. Hakkında

    Apikoğlu Dana Sucuk, geleneksel yöntemlere bağlı kalınarak, Asırlık Apikoğlu tecrübesi ve sırrı ile üretilmektedir.
    İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzetine ulaşır.
    Her adımı büyük bir ustalık ve özenle gerçekleştirilen bu üretim sürecinin sonunda Apikoğlu, yüzyıldan fazla bilgi birikimi ve tecrübesi ile geleneksel yöntemlere sadık kalarak ürettiği “Fermente Türk Sucuğu”nu sofralarımıza ulaştırıyor.
    Geleneksel üretim süreci sebebiyle her dilimde mozaik görünüme sahip olan Apikoğlu fermente sucuklar, kıvamı ve tadıyla ideal bir lezzet sunar.
    Fermente sucuklar, ısıl işlem görmüş sucuklara göre protein ve onların yapı taşları olan amino asitler bakımından daha zengindir ve daha yüksek değerdedir. Beslenmede büyük öneme sahip protein miktarı fermente sucuklarda en az %16’dır. Fermente Sucuklarda ısıl işlem uygulanmadığı için protein kaybı oluşmaz. Dolayısıyla da beslenme ve sindirim için faydalı olan mikroorganizmalar korunabilmektedir.

  • BESİN DEĞELERİ

    100 Gr için besin öğeleridir.

    Enerji (kj/kcal)
    1820/440
    Yağ (g)
    40
    Doymuş Yağ (g)
    25
    Karbonhidrat (g)
    4
    Şekerler (g)
    0
    Protein (g)
    16
    Tuz (g)
    2,6
    TÜKETİCİ BİLGİLERİ

    +2 ile +4 °C arasında (buzdolabında) saklayınız. Belirtilen raf ömrü orijinal ambalaj açılmadığı ve saklama koşullarına uyulduğu sürece geçerlidir.

    İçindekiler:
    Dana Eti, Dana Yağı, Tuz, Toz Kırmızı Biber, Kimyon, Sarımsak, Stabilizör (E452), Antioksidan (E300), Koruyucu (E250)
  • TESLİMAT HAKKINDA Bu ürün soğuk zincir kırılmadan, siz değerli müşterilemize sunulmak üzere reyonlardaki yerini almıştır.

    Afiyet Olsun.

İLGİLİ BLOG YAZILARI
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.