Dana Kangal Sucuk (340 Gr.)
Apikoğlu Dana Kangal Sucuk, geleneksel yöntemlere bağlı kalınarak, Asırlık Apikoğlu tecrübesi ve sırrı ile üretilmektedir.
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzDevamını Gör
İslami usullere uygun olarak, veteriner hekimler kontrolünde kesilmiş danalardan özenle seçilmiş olan etler, gıda mühendisleri gözetiminde yöresel baharatlar ile karıştırılıp, harmanlanır. Yöresel doğal baharat karışımında Maraş’ın Acı Biberi, Aydın Bozdoğan’ın Tatlı Biberi, Konya’nın Kimyonu, Kastamonu Taşköprü’nün Sarımsağı ve tuz kullanılmaktadır. Bu et ve baharat karışımı bir süre dinlendirildikten sonra el değmeden doğal bağırsaklara doldurulup, 7-8 gün süre ile ‘Fermantasyon’ yöntemiyle olgunlaştırılır ve nefis lezzDevamını Gör
Doğa Dostu
Dana Eti
Soğuk Zincir
KATALOG SAYFASINDAKİ ÜRÜNLER TANITIM AMAÇLIDIR
Sucuk Tüketim Önerisi
Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Apikoğlu Dana Sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsinizDilimli olması ile pratik bir ürün olan tavalık sucuğu kahvaltı sofralarında, tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu Dana Sucuk ilave edebilirsiniz. Fermente edildiği için de pişirmeden çerezlik olarak da tüketebilirsiniz.
Fermente Sucuk Saklama Tavsiyesi
Apikoğlu Dana Sucuk fermente bir üründür. Fermente Sucuklar kendi ambalajından çıkartıldıktan sonra muhafaza edilirken strech film, buzdolabı poşeti vb. maddelerle sarıldığında ürün üzerinde nem birikmesi oluşacaktır. Bu sebepten fermente sucuğun orijinal ambalajı açıldıktan sonra ürünün hava alması, yüzeyinin kuru olması çok önemlidir. Fermente sucukların, orijinal ambalajından çıkartıldıktan sonra siparişiniz ile gönderilen Sucuk Saklama Ambalajı ile yada Saklama kağıdı yok ise sucuğun hava alabileceği kağıt havlu veya 1.hamur bir kağıda sarılarak buzdolabında 0 ile +4˚C arasında muhafaza edilmesi tavsiye edilir.
Kampanya
- Ürün Özellikleri
- Ürün Açıklama
- Besin Değeri & Tüketici Bilgileri
-
Ürün Kodu : 0101075 Ürün Barkodu : 8697420920470 Ağırlık : Net 340 Gram Raf Ömrü : 120 Gün Ürün Tipi : Fermente Edilmiş Et Ürünü Üretici : Etsan Gıda San. A.Ş. İşletme No : TR 34-0030 Menşei : Türkiye
BU ÜRÜNLERDE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İLGİLİ BLOG YAZILARI